zaterdag 6 juni 2009

De afronding van de USA vakantie

Vrijdag was het de officiële afsluiting van de vakantie met Frank, Simon en René. Hoewel we alweer 4 weken terug zijn, was dit een mooi moment om de leuke ervaringen nog eens de revue te laten passeren. Locatie was Rose's Cantina, een Mexicaans restaurant in hartje Amsterdam. Eten was redelijk, maar het zal niet de boeken ingaan als het beste diner dat ik ooit gehad heb (maar zeker ook niet het slechtste).

Na het diner namen we één rondje in Teasers op het Damrak. Dit lijkt een Nederlands equivalent van Hooters te zijn (het heette ooit zelfs Hooters), maar na een korte beschouwing blijken de eigenaren op andere criteria te selecteren. Na 5 minuten wilden we alweer weg, maar toen begon het feest eigenlijk pas, dus plakten we er nog een kwartiertje aan vast, om het zuid amerikaanse carnaval en de dansende dames nog mee te maken. Werd het toch nog gezellig, getuige de foto!!

Na het mini carnaval taaide Frank af en begaven wij ons naar het stam café van René, de Roode Baron op de Zeedijk. Gezellig klein café, jammer dat je er tegenwoordig weer mag roken (of in ieder geval doe tde clientele dat). René mocht discjocky spelen, met lekkere nummers van AC/DC, Aerosmith en van Halen, maar je kan niet zeggen dat het door de andere gasten geappricieerd werd. Thaise mevrouw achter de bar en die was echt weird! Bijzondere ervaring, kan het niet anders zeggen: een klein bruin Amsterdams café, met een Thaise bazin, toppuntje van integratie, lijkt mij zo!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten