vrijdag 12 juni 2009

De vierdaagse is weer afgelopen

Gisteren was er even geen tijd om een blogpost in te voeren. het was namelijk de laatste avond van de avond vierdaagse en dan is er naast het lopen zelf ook een feestelijke intocht, uitreiking van de medailles, feestje in de speeltuin en het zoeken en uitpakken van cadeautjes. Dus dat kostte flink wat tijd.
De jongens hebben het bijzonder goed gedaan. Daan deed moeiteloos de route voor het derde jaar op rij. Enige doping die hij had was een halve sinaasappel met een peppermuntje erop en dan een zakdoek eroverheen gespannen. Lekker verfrissend en hij heeft er, net als vele andere kinderen van genoten, zoals je op de foto kunt zien. Voor Jeroen was het de eerste keer, maar ook hij, met zijn vier jaar, liep het parcours uit (soms met wat ondersteuning van de sterke schouders van zijn vader). Hij was supertrots op zijn medaille, die was ook helemaal verdiend.

Gelukkig kom je op een tocht door het rustieke Halfweg en Zwanenburg ook nog wel eens wat dingen tegen waarvan je denkt: dat is nog eens bijzonder. Naast het feit dat we als dorp wel heel erg veel basis scholen (b)lijken te hebben, vond ik met name het fietspad dat je hiernaast kan zien wel heel erg bijzonder. Staat in de trekvaart naast de Haarlemmerweg ter hoogte van de afslag Halfweg Noord (jaja, we hebben een Noord in Halfweg). Ik heb er geen fietsers op zien rijden, wellicht dat het toch meer voor verdwaalde waterfietsers uit de grachten van Amsterdam bedoelt is :-).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten