zaterdag 23 april 2011

Kinderverjaardag Daan

Groepsfoto koks in spe!
Het was alweer een tijd geleden, maar het kwam niet slecht uit: het vieren van de kinderverjaardag van Daan! Hij is natuurlijk op 19 februari jarig, maar de viering was dus twee maanden later :-). Kwam goed uit, want het weer was nu geweldig! Betekende dat de eerste activiteit een beetje jammer was, want dat was Glow in the Dark Golf in Aalsmeer. Aardig om te doen, maar zeker voor hoog sensitieve kinderen geen aanrader. Dus daarna snel weer terug naar huis, waar inmiddels Jessica en Claudia van J-licious gearriveerd waren, die aan Daan en zijn vrienden een kook workshop "griezel eten" gingen geven. Dat vonden ze echt helemaal geweldig! Ze werden ingedeeld in drie groepjes: Daan en Thymo deden het voorgerecht (Tomatensoep met kevers), AnnaSofie en Davey het hoofdgerecht (spaghetti met gehakt mummies) en Anke, Xena en Jeroen deden het dessert (koek en cake in de vorm van oogballen). Het maken ervan was hartstikke leuk en ook het opeten ging als een tierelier! Een dikke "thumbs up"  voor de dames die die allemaal uitstekend begeleid hebben!

Daarna gingen nog snel de zwembroeken aan om een waterbalonnen gevecht te houden tussen de dames en heren! Om een uur of acht kwamen de eerste ouders om hun kinderen op te halen, maar in de heerlijke zon ontkwam niemand eraan om eerst nog even een prosecco tot zich te nemen :-). Zo rond kwart voor negen vertrokken de laatste gasten, waarbij ik bij het scheiden van de markt nog een tip kreeg voor mijn vakantie naar Florida: als je van Miami naar Tampa rijdt, is het een aanrader om een klein ommetje te maken naar Anna Maria Island, om daar te lunchen bij Mr Bones. Ik zal eens onderzoeken in hoeverre dit in of uit de route ligt.

Om half tien gingen Daan en Jeroen naar bed en konden ze Ans nog overtuigen om toch nog een klein stukje voor te lezen. Dat werd inderdaad een klein stukje, want Jeroen was binnen 2 minuten vertrokken en ook Daan hield niet veel langer de oogjes open. Het was een heerlijke dag voor de mannen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten