vrijdag 29 april 2011

Niet zo een heel best begin

3,5 uur vertraging....
Om 6.30 strak was Alma Taxi bij ons aanwezig en met gezwinde spoed begaven we ons naar de Aker om Rene op te halen. So far, so good. Om 7 uur waren we op Schiphol, dus dat was keurig op tijd en Simon arriveerde een minuut of 7 later.  Even kijken waar we onze tassen af moesten geven en toen we naar het bord keken....shock.....horror.....we hebben 3,5 uur vertraging!!!! Dat was nog tot daar aan toe, maar het betekende ook, dat we onze aansluiting naar Miami gingen missen. Door de dame achter het loket werd voorgesteld om de reis dan maar om te boeken, wat betekent dat we nu ipv via New York via Houston (laten we het van de goede kant bekijken, ik ben nog nooit in Houston geweest, dus wie weet hoeveel cowboys en indianen we daar gaan zien :-)) gaan reizen. En daar hebben we dan uiteraard een langere stop over, namelijk 6 uur. Betekent dat we zo rond 22.30 uur in Miami aankomen. Dan nog tassen halen, auto halen en naar hotel rijden, wat zal betekenen dat we pas zo rond middernacht daar aan zullen komen. In Nederlandse tijd is het dan alweer een uur of zes 's ochtends, dus het wordt een bijzonder lange reisdag voor ons. Maar ja, aan de andere kant: het is de nacht van 29 april op 30 april, dus een klassieke konninginnenacht, waar wij op deze manier onze eigen invulling aan kunnen geven om eens goed door te halen. Op dit moment zitten we gezellig te wachten op Gate G3 om zodadelijk te boarden en dan om 10.10 op te stijgen. Ook deze valse start gaat er nog niet voor zorgen dat we ons goede humeur verliezen!!!

5 opmerkingen:

  1. En hotels in Miami zijn ingericht op laatkomers (alleen de plek waar je je auto haalt is 's nachts wat gevaarlijk - werd me laatste keer verteld)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, das vervelende start, maar komt wel goed. Weer eens een andere invulling van de koninginnenacht. Ik ben benieuwd naar jullie verhalen. Als Simon zijn blog niet bijhoudt kom ik gewoon bij jou gluren. Veel plezier mannen.

    Groeten,
    Carlo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, succes met lezen Carlo, want Simon heeft weinig intentie om zijn blog bij te gaan houden, hij staat nu op de loopband om uit te zweten :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En je kan jezelf natuurlijk altijd aanmelden ook hier als officieel volger :-).

    BeantwoordenVerwijderen