zondag 8 mei 2011

Tommy Bahama's Tropical Cafe

Twee heren aan de cocktails
In het hotel aangekomen, was er relax tijd voor Rene en Simon, maar niet voor ondergetekende. Ik had de taak om ons in te checken voor de terugreis. Via de site van Continental ging dat redelijk voorspoedig (met name omdat alle informatie van de heenreis onthouden was, goed geprogrammeerd mannen!!), maar daarna moest ik de boarding passen printen. Nou, dat werd weer even een flink obstakel in het business center van Floridays Resort, want je kon niet zomaar op een computer even wat printen. Nee, er moest eerst een kaart gekocht worden, die moest opgeladen worden, dan weer naar een speciale PC, dan weer....ppfffff......maar uiteindelijk was het gelukt en zaten alle papieren bij onze set reisbescheiden. en was het tijd om naar onze bestemming voor diner af te reizen. Dat werd Tommy Bahama's Tropical Cafe, dat gelegen bleek in een winkelcentrum, genaamd Pointe Orlando. Dat bleek overigens een hele leuke plek te zijn, bij aankomst kon je direct de valet parking inschakelen en als je een stempel door het restaurant op je kaartje liet zetten was het gratis (toch 10 dollar in the pocket, goede service).

Aardige kerel, die Jeremy, nu nog even het werk leren
Bij de balie bleek dat er om negen uur een tafeltje buiten was, en aangezien we toch nog even rond wilde lopen besloten we om die reservering maar te maken. Aangrenzend aan het restaurant was ook de Tommy Bahama winkel waar nog een klein aantal kopen gesloten werden (1x Rene en 2x Dennis). Daarna liepen we het centrum rond en vonden we de BB King's Blues Club, wat eigenlijk was wat we van House of Blues verwachten. We besloten daar na het diner nog even terug te komen, zeker nadat Simon een t-shirt had gekocht, omdat hij met zijn tank top niet naar binnen mocht. Om negen uit strak zaten we bij Tommy Bahama aan tafel en werden we verwelkomd door onze ober voor de avond, Jeremy. Spontane kerel, leuke babbel, maar hij was net begonnen, en daarom verliep de avond niet foutloos. Zo kregen we plat water ipv bruisend, duurde het drie kwartier om van voorgerecht tot hoofdgerecht te komen en werden bij het dessert de lepels niet meegeleverd. Tja, dat ben ik eerlijk gezegd niet gewend, maar het pleitte voor Jeremy dat hij eerlijk toegaf dat hij de fouten had gemaakt.En de cocktails waren in ieder geval goed, als ik Rene en Simon mag geloven :-).

Taco's met tonijn, overheerlijk!
En laten we ook eerlijk zijn, het eten bij Tommy Bahama was heerlijk! Vooraf hadden we allemaal hetzelfde gerecht, namelijk de taco's met tonijn, en die waren helemaal super! Daarna scheiden onze wegen. Rene had zijn zinnen gezet op een stukje Red Snapper en die was er ook. Simon, als visliefhebber, liet deze keer verstek gaan en nam een fijn stuk filet mignion. Ik liet me in deze overtuigen door Jeremy die vol overtuiging de sea bass aan het aanprijzen was (ik had ook een beetje medelijden, hij probeerde het zo goed :-)), en aangezien die ook nog een met quinoa geserveerd werd, besloot ik deze maar te nemen. Alle hoofdgerechten waren stuk voor stuk uitstekend. Wel weer even jammer: we hadden als side dish chive saardappelen besteld, maar die werden geserveerd toen iedereen het eten al op had. Dus die gingen linea recta weer terug naar de keuken. Na het hoofdgerecht kwam de manager, Mario, naar ons toe om zijn verontschuldigingen aan te bieden voor alle fouten van die avond en bood ons gratis desserts aan, dat was dan wel weer klasse (en uiteraard kwam het platte water en de chives aardappelen niet op de rekening).

Al met al was ik nog steeds blij dat we hier gegeten hebben, want ik denk dat dit samen met Fogo de Chao het beste diner van de vakantie voor mij was. Ze moeten alleen nog wel even sleutelen aan de bediening, dan komt het vast helemala goed met deze tent!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten